Hvad er Close-up magi?

Close-up magi er magisk underholdning, der sker lige foran dig, magic ikke kan du kun se men føle og røre. Denne intimitet er, hvad gør det så forskellig fra andre typer af magi. En ekspert close-up Trylleri vil involvere og interagere med publikum langt mere end en scene tryllekunstner (eller enhver anden form for entertainer for sags skyld).

De fleste close-up tryllekunstnere bruger fælles rekvisitter som spillekort, mønter, svamp bolde og reb. Og alle tryllekunstnere udføre de samme grundlæggende magiske effekter med disse redskaber, gør dem vises, forsvinder, ændre, svæve, bryde og gendanne og trænge ind på andre objekter. Hvad er forbløffende om close-up magi er, at det sker så tæt på dig, nogle gange mens du holder rekvisitter!

Der er mange standard close-up magic effekter og standardrutiner bruges til at præsentere dem. For eksempel, ‘Ambitiøse kortet’ hvor en valgte kort gentagne gange stiger til den øverste position i et spil kort uden blander eller skære, eller “Sponge bolde’ hvor boldene flytte usynligt mellem tryllekunstners hænder og spectator’s. I virkeligheden, er disse rutiner frit tilgængelige, hvis du holder af at kigge. Alle kan søge på internettet og købe bøger og dvd’er på close-up magi, eller selv de rekvisitter og standard rutiner.

Hvad virkelig sætter en close-up Trylleri ud over en anden er, hvordan de præsenterer deres magi. Faktisk præsentation er nøglen – det er hvad gør close-up magic underholdende. En virkelig god, professionel tryllekunstner vil være kreativ og præsentere deres magi i en original og underholdende måde. Undertiden humoristisk, sommetider mystisk, nogle gange bare plain weird og freaky. Magiske bliver et køretøj for personlighed og ideer af den udøvende kunstner.

Dette er, hvad gør close-up magisk underholdning. En interessant, mærkelige og sjove person viser umuligt, underlige og vidunderlige, højre under din næse!

Leave a Reply

Your email address will not be published.