London bygherrer: køkken installation. Del to.

Gulvbelægning køkkengulvet med naturlig kork bliver mere og mere populær. Korkgulve er produceret med kork finer eller fine træ finer. De er temmelig dyre, men på samme tid effektiv: korkgulve er ikke glatte, har bakteriedræbende egenskaber, behøver særbehandling. Sådanne gulve er meget varmere end sædvanlige parket. De er desuden nemme at oprydning.

For et køkken vægge dekoration bruges keramiske fliser normalt. Som en efterbehandling, forskellige maling anvendes til at matche andre detaljer af dine indre perfekt.

Betale din opmærksomhed til andre belægninger – træ fiber, plast-paneler (som er ikke bange for vand og er nem at montere) samt mosaik og relief stuk (natursten er føjet til det for at skabe en unik overflade). Men væggen der dækker med MDF har flere fordele, hvis sammenlignet med anden belægning varianter. Det behøver ikke en indledende forberedelse af væggene (nivellering, rengøring af den gamle dækning, og andre operationer). Processen med panel montering ligner gips gipsplader montering. Det synes at være meget nemt – firring, skæring og væggen er flyet. Ikke desto mindre må man gnide i sømmene og derefter gøre efterbehandling (med en maling eller tapet). MDF panel er en afsluttende overflade, selv. Hver producent kan tilbyde masser af modeller i forskellige farver og med forskellige mønstre, sluttede sig til emnet samlinger.

Som en sengetøj for efterbehandling, er gips-gipsplader falsk loft normalt monteret. Det dækker ledninger, indeholder lamper og ventilation. Sådan loft giver næsten helt plan overflade uden nogen sømme. Desuden er brug af gipsplader, det muligt at oprette flere niveauer eller bøjet overflade.

Aluminium-panel hængende lofter ser godt ud. Deres karakteristiske træk er: lethed (ca. 3 kg/m2), lang opererer liv, fugt-modstand, økologiske renhed, nem montering (loftet er monteret på en særlig bærende ramme). Barer kan være af følgende tre typer: åben, lukket, og med skær. Lukket barer er monteret butt-til-butt, gå bag hinanden, svarende til træ batten. Mellem åbne barer er mdf-plader.dk der et lille hul til venstre. Det er næsten umærkelig. Sådanne modeller er normalt anvendes i haller, hvor loftshøjden er mere end 5 m. Der er også barer med skær. Sådanne modeller ligner åbne barer, men afstanden mellem dem er omfattet af de smalle aluminium strimler. Loftet er plane, uden huller eller fordybninger. Det er let at rengøre. Sådan loft er perfekt til et køkken.

Belægninger på loftet kan man bruge medium-density fiberboard (MDF) paneler, samt polyvinylchloride (PVC) paneler af rolig lyse farver, træ eller marmor. Der findes også paneler med striber, lamineret folie i forskellige farver (sølv, golden, lyse-rosy osv.) Paneler har en lang levetid, er økologiske og let at oprydning. Spot lys begravet i loftet overfladen matche loftspaneler perfekt.

Ultrastærke vinyl suspenderet lofter har alle fordelene ved falske lofter. De er monteret hurtigt, look spektakulære, og den grundlæggende loft behøver ikke nogen behandling. Desuden er der en bred vifte af teksturer og farver af nedhængte lofter. De falmer ikke i solen, knæk ikke, er brandsikker, danner ikke kondensat, og absorberer ikke lugt. Det er behagelig at bruge dem, hvis du har brug at skjule ledninger, ventilations rør og fejl af en vigtigste loft.

Ulemper er: loft højde reduktion for 8-10sm, er umuligt at ændre placeringen af lysene, fordi huller for lamperne er lavet i løbet af processen af montering efter din ordning. Dette loft, er hvis beskadiget, umuligt at reparere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.