5 mest almindelige Auto ydeevne del opgraderinger

Hvis du ønsker at forvandle din almindelige bil til en motorvej bæst, er alt hvad du behøver nogle god performance dele. Du kan øge din hestekræfter, sprints og topfart ved at installere de rigtige dele. Og det gode om sådanne opgraderinger er, at du kan få dem til næsten enhver bilmodel eller producent. Lad os få et kig på de mest almindelige ydeevne del opgraderinger:

Filter luftindtag

Kold luft indtag filtersystemer gøre din gennemsnitlige bil til en reel bæst, så motoren til at udvikle mere magt i alle situationer. Prøv at købe gaden juridiske luftindtag med filter og ikke komme i problemer med loven. Installere en ydeevne kold luftindtag giver vores bil op til 15 hk, en ændring, der vil du sikkert bemærke i byen og motorvejen situationer.

Ydeevne udstødning halstørklæder

Ikke kun til de tilbyder bedre effekt men de producerer også en fantastisk lyd, karakteristisk at vælge racing maskiner. Udstødning halstørklæder og overskrifter vil forvandle din bil til en stor leder tilpassede drivende maskine. Men de er ikke alle ser – de også tilføje op til 20 hk til dit køretøj, uanset om det er en sedan eller SUV.

Fjedre, stød, Suspension

Magt er stor, men hvis du ikke har kontrol over det. turen kan slå farlige. Der er flere ting du kan gøre for at forbedre din bil håndtering og stabilitet – såsom som sænkning fjedre, tilføje støddæmpere og installation af et højtydende affjedringssystem. Når du installerer sådanne opgraderinger, din bil clearance vil være lavere – dette er en fremragende visuel effekt samt bedre luftstrøm dynamics, hvilket betyder fremragende håndtering og greb.

Elektronisk opgraderinger

Performance aftermarket Autodele kan gøre din gennemsnitlige bil ser ud og føles som en sportsvogn. Elektronisk opgraderinger bruges ofte til at øge motor hk. Et gennemsnit på 30 hk er fremstillet med sådan en opgradering og de elektroniske chips er normalt skabt for særlige motortyper.

Kobling og bremse opgraderinger

En kobling opgradering kan synes som en af dine sidste muligheder, når de overvejer en performance tuning – koblingen er imidlertid en af de væsentlige elementer, der bidrager til køretøjets præstationer. En bremse opgradering er absolut nødvendigt, når flere HP er blevet føjet til motoren. Husk at altid balance magt og kontrol for at få en hurtig, men sikker kørsel maskine.

Hvis du ønsker at modtage opdaterede oplysninger på høje ende auto performance produkter, besøg vores hjemmeside på: Auto tuningdele

Leave a Reply

Your email address will not be published.